luni, 8 decembrie 2014

ZÂMBET DE COPIL-parteneriat cu CSEI Beclean

Proiectul ,, ZÂMBET  DE COPIL” realizat în parteneriat cu CSEI Beclean are ca scop implicarea elevilor în activităţi sociale cu caracter ludic, educativ şi care oferă şanse egale, posibilităţi de dezvoltare a spiritului de cooperare, oportunităţi de integrare socială.

COORDONATORI 
 prof. înv. primar Cristea Ileana, prof. înv. primar Seserman Veturia, prof. Silveşan Tatiana
 Se derulează în anul şcolar 2014-2015

Tema DARURILE IERNII
Activităţile au vizat familiarizarea elevilor din instituţiile aflate în parteneriat; formarea capacităţii copiilor de a coopera în cadrul unei activităţi, de a oferi şi de a primi sprijin; valorizarea copiilor cu dizabilităţi pentru a le induce sentimentul de utilitate.
Elevii din cele două şcoli au confecţionat felicitări ce urmează a fi oferite în cadrul proiectului social judeţean ,,Dăruind un zâmbet!"


Tema BUCURIILE PRIMĂVERII
S-a dorit realizarea unor activităţi practice de educaţie incluzivă. Prin efortul comun al elevilor şi cadrelor didactice implicate în parteneriat s-au confecţionat felicitări ce urmează a fi oferite în cadrul proiectului social judeţean ,,Dăruind un zâmbet!".
Tema COPILĂRIE ÎN CULORI
S-a dorit realizarea unei activităţi practice de educaţie incluzivă. Prin efortul comun al elevilor şi cadrelor didactice implicate în parteneriat s-a realizat o activitate de ,,desene pe asfalt" în care cu  inocenţa specifică vârstei, cu talent, răbdare şi  culoare, elevii au arătat frumuseţile anotimpului vara.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu